صفر تا 100 پخت انواع کباب در منزل۳

 

در این مقاله آموزش پخت دو کباب بختیاری و دنده کباب آورده شده است.


1.     کباب بختیاری: این کباب یکی از اصیل‌ترین کباب‌های ایران است.این کباب ترکیب شده‌ی دو نوع گوشت مرغ و گوسفندی است.این نوع از کباب اختراع قوم بختیاری ایران است که در گذشته از گوشت و دنبه استفاده می‌نمودند .

2.    دنده کباب: دنده کباب کرمانشاهی از غذا‌های متداول عشایر عزیز این خطه می‌باشد. اسم این کباب خود نشان‌گر همه چیز می‌باشد.در زیر روش پخت این دو نوع کباب آورده شده است.

>> ( مشاهده کامل روش پخت در ادامه مطلب )

انواع جنس بدنه کباب پز چیست؟

استفاده از گاز مایع برای کباب پز

عیب یابی گازهای صنعتی

کباب ,پخت ,  ,نوع ,بختیاری ,می‌باشد ,این کباب ,شده است ,کباب آورده ,دو نوع ,روش پخت

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اخبار روز ایران و جهان معرفی فروشگاه اینترنتی سی دی نقش دفتر کار روانشناسی کورش اعظم قاسم زاده حفاظ رودیواری نمای جوانی تاریک روشن چنگ دل موزیک جدید دل نوشته های من 10 تصویر فوق العاده سال از دستگاه برش لیزری درجهان