صفر تا 100 پخت انواع کباب در منزل۳

 

در این مقاله آموزش پخت دو کباب بختیاری و دنده کباب آورده شده است.


1.     کباب بختیاری: این کباب یکی از اصیل‌ترین کباب‌های ایران است.این کباب ترکیب شده‌ی دو نوع گوشت مرغ و گوسفندی است.این نوع از کباب اختراع قوم بختیاری ایران است که در گذشته از گوشت و دنبه استفاده می‌نمودند .

2.    دنده کباب: دنده کباب کرمانشاهی از غذا‌های متداول عشایر عزیز این خطه می‌باشد. اسم این کباب خود نشان‌گر همه چیز می‌باشد.در زیر روش پخت این دو نوع کباب آورده شده است.

>> ( مشاهده کامل روش پخت در ادامه مطلب )

انواع جنس بدنه کباب پز چیست؟

استفاده از گاز مایع برای کباب پز

عیب یابی گازهای صنعتی

کباب ,پخت ,  ,نوع ,بختیاری ,می‌باشد ,این کباب ,شده است ,کباب آورده ,دو نوع ,روش پخت

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ادکلن بلک افغان اصل و اورجینال گاه نوشت های من پیشرفت در سایه گام دوم انقلاب فیلم برای ایران دانلود کتاب ckodser طراحی سایت و بهینه سازی "سایت کد" مطالب سلامتی و پزشکی برگزار کننده تورهای کویر و طبیعت گردی دانلود آهنگ ایرانی